Paintball sport-játék

anya és lánya együtt paintballoztak Bizonyos kultúrában a fegyver a gyűlölet és erőszak eszközeként szerepel. Az ember fejlődése során a fegyvert egy olyan szintre fejlesztette, hogy a sport és játék élvezetévé vált. A legújabb sport játék lehetőséget nyújt arra, hogy felálljon a számítógép mellől és kivegye "Lara Croft" kezéből a fegyvert. Így önmaguk főszereplésével élvezhessék, a legújabb adrenalin-szintnövelő 3D-s játékot a PAINTBALL -t. A REC-ball és AIR-ball segítségével csapatépítő tréningeken vehetnek részt, egyesületi keretek között is. Ma az USA-ban az extrém sport kategóriában, már 10 millió aktív játékos hódol ennek a sportnak. Adja meg magának a lehetőséget, hogy ebben a filmben Ön legyen a főszereplő.

 

Mindehhez mi biztosítjuk...

-A télen-nyáron használható barlang-labirintus pályát /900nm2/
-A négy pálya használati díját /2 hektár/
-Védõfelszereléseket: overál, maszk, kesztyû
-Fegyverhasználatot /amerikai Tippman fegyverek/ bõvebben a felszerelések oldalon olvashatsz róla
-Korlátlan co2 töltést
-Tapasztalt koordinátort a paintball játék teljes idõtartamára +1 fõ kisegítõ személyzetet
-Technikai oktatást
-Korlátlan ásványvízfogyasztást
-200nm2-es klubterem használatot
-Busz parkolására is alkalmas zárt parkoló használatát
-Kerti-törpe céllövölde használatát


 

Csapatépítés...

csapatkép

A legújabb paintball sport-játék lehetõséget nyújt, egy összeforrottabb csapat létrehozására, munkatársak barátok megismerésére, mely elõnyt jelent a munkahelyek csapatszellemében és az élet bármely területén, így cégeknek és baráti társaságoknak egyaránt ajánljuk.

 

Különbözõ szerepjátékok gondoskodnak az adrenalin szintrõl...

a játékosok kihozták a védett személyt

Mi nem csak egyszerûen beküldjük a játékosainkat, csapatainkat játszani, hanem komoly bevetésre küldjük forgatókönyvek segítségével, melyekben a fiatalok és az idõsebbek egyaránt megtalálják a neki való feladatokat, kihívásokat. Csak egy játék a sok közül: A terrorista vezér a földalatti rejtekhelyén bujkál a mindenre elszánt fegyveres seregével. A titkosszolgálat megerõsítette, hogy a nemrégiben elrabolt nukleáris rakéták kilövésére készül. A S.W.A.T. kommandósaként, feladatuk a terrorista vezér felkutatása, a nukleáris robbanó fejek hatástalanítása és kihozása a cél területrõl, illetve az ott lévõ fanatikus katonák likvidálása.

 

Fény és hangtechnika a labirintus pályán...

barlang-labirintus pálya oszlopokkal tagolva

A játék közben 1000 w hangtechnika, 5 Altman lámpa és 4 Bim lámpa teszi felejthetetlenné a barlanglabirintus pályát.

Ne felejtsd otthon kedvenc zenédet!