online website builder


Figyelem!

A játékhoz előzetes bejelentkezés és foglaló fizetése szükséges! A foglalót nem tudjuk visszaadni azok után a személyek után akik nem jönnek el játszani. 

Foglalj pályát telefonon: +36 20 944 88 75  vagy emailben: akciopaintball@yahoo.comAKCIÓ PAINTBALL BUDAPEST
AKCIÓ PAINTBALL SZENTENDRE
+36 20 944 88 75

akciopaintball@yahoo.com
www.akcio-paintball.hu
1224 Budapest Bartók Béla út 179.
1223 Budapest Aszály utca 32.
2000 Szentendre Dózsa György út 32.

Paintball játék története:
A paintball, vagyis a festéklövészet, Bob Gurnsey nevéhez fűződik.

Mint már megszokhattuk Amerikából igen sok jó dolog lát napvilágot, mint ahogyan a paintball is. Az amerikai Bob a gyerekkori dugós-puskás játékot fejlesztette tovább, dugó helyett először olajfestékkel később pedig ételfestékes tölténnyel / festékgolyóval/ kezdett játszani.

1981-ben megszületett a ma is ismert paintball. A kezdetben játéknak induló festéklövészet, mára megfertőzte az egész világot.

Paintball-t már több mint 50 országban játsszák. Csak az USA-ban több mint 1,5 millió játékos van. A paintball sport játék lehetőséget nyújt arra, hogy felálljon a számítógép mellől és kivegye “Lara Croft” kezéből a fegyvert. A játék lényege, hogy a marker, és a ruhán nyomot hagyó lőszerek, segítségével szerepjátékok sokaságában vehetsz részt. Átélheted az életérzést, hogy az egyik pillanatban terrorista, a másikban, pedig S.W.A.T. kommandós vagy.

A stratégia és taktikai elemekből álló játék a szervezetben az adrenalint megnöveli, így kortól, nemtől függetlenül remek szórakozást nyújt. Játsszák erdőben, természetes és épített pályán elhagyott épületekben és minden olyan helyen ahol a paintball játszható.
A paintball játék végére a játékosok egy összeforrott csapattá válnak. 

Cím

Nyílt és fedett pályák
Akció Paintball Budapest
Bartók Béla út 179.
Budapest
1224

Csak fedett pályák
Akció Paintball Budapest
Aszály utca 32.
Budapest
1223

Nyílt és fedett pályák
Akció Paintball Szentednre
Dózsa György út 32.
Szentendre
2000