A paintball játék eszközei:

tippman paintball marker a játék legfontosabb eszköze Paintball marker: /paintball fegyver
A játék legfontosabb eszköze a megbízható marker. Ezt a félautomata Tippman 98 fegyverekkel biztosítjuk játékosaink számára.

tár és co palack Tár, palack:
A paintball fegyverekhez tartozik még a tár és a palack is, mely utóbbi a lõszerek kilövéséhez a hajtóanyagot, azaz a sûrített levegõt vagy a co2 biztosítja.

Bullets vagy más néven festékgolyó:
Célja a marker segítségével az ellenfél testére juttatva, szétrobbanva találatként értékelve, megsemmisítse az ellenfelet. A festékgolyó a környezetre nem káros így zárt magánterületen bárhol használható. A lövedék külsõ héja zselatin, a belsõ töltet ételfesték, mely az idõ folyamán beépül a környezetbe. Amennyiben érdekel, hogy, hogyan készítik a paintball golyót kattints ide. /Igaz Francia nyelven szól hozzánk, de érdemes végignézni!/

tube a paintball lőszer tárolására Tube:
Kifejezetten a játékra kifejlesztett tároló, melynek segítségével a játékos több lõszert tud magával vinni a pályára.

Védõfelszerelések:
A szervezõk által biztosított tartozékok, védõfelszerelések, a játékhoz elõírt követelménynek mindenben megfelelnek, és rendeltetésszerû használat esetén, balesetet és sérülést nem okoznak.

védőfelszerelés maszk a szem védelmére Maszk:
Speciálisan a paintball-játékra kifejlesztett védõfelszerelés. A maszkban található a külön erre a célra kifejlesztett lencse, mely normál és termo verzióban is megtalálható a szem védésére szolgál.

Overál:
 Feladata a ruházat megvédése a festéktõl.

Kesztyû:
Az idegvégzõdések miatt vannak fájdalmasabb pontok, ilyenek például az ujjak A kesztyûn lévõ rücskök megvédenek az ujjlövés fájdalmaitól.